Som tekniker skal der leveres service af absolut højeste kvalitet.

DTC Historie

Det hele startede da jeg stadig gik i skole, jeg var med en af min klassekammeraters far ( Vagn Holbæk Pedersen) på Jyllands Ringen da han skulle køre FF 2000 Race. Det blev jeg meget bidt af allerede den gang.

Der kom dog først gang i min "Racer karierre" i 1988 hvor jeg købte Renault 5 GT Turbo og kørte Good Year GTI CUP i den, til og med 1992. I årene 93 til 96 var jeg blandt andet teknisk kontrol på GTI CUPPEN og NOSSCAR.

I 97 skulle jeg så bare være tilskurer til løbne, men midt på sæsonen fik Jesper Sylvest mig rundsnakket til at være med at skrue lidt på hans gamle røde Toyota Corolla, sæsonen endte med en 2 plads.

Til 98 sæsonen blev der bygget en Peugeot 106 GTI, der året igennem lavede mange flotte resultater, også denne sæson endte med en 2 plads. Endelig kom jeg ud at køre igen i 106`eren, sammen med Jesper blev det også til en 2 plads i 2,4 timers løbet.

Til 99 sæsonen blev der igen bygget en ny bil, denne gang en Peugeot 306 GTI til DTC klassen. Året sluttede med en samlet 1 plads lige foran Michael Carlsen, den senere dobbelte DTC vinder.

Efter det gode resultat i 99 blev der indgået sponsor aftale med Citroen til 2000 sæsonen hvilket betød at der igen skulle bygges en ny bil denne gang en Citroen Xsara 2,0 VTS. Det var planen at vi skulle have en færdig bil fra England men den blev ikke færdig til tiden. Derfor måtte vi bygge en anden bil på rekord tid for at kunne være med fra starten. Det blev til en fornuftig sæson hvor vi lå samlet nr 3 inden sidste løb, men sluttede som nr 5. Den Engelske bil var blevet leveret midt på året hvor den kørte et enkelt løb på Zanvoort i Holland, det viste sig dog hurtigt at undervognen ikke passede til de Danske baner.

Fra 2001 sæsonen bliver min hobby så en del af mit arbejde, da jeg bliver ansat som Chef Tekniker for SYLVEST MOTORSPORT. Det var et større arbejde at opdatere bilen med masser af nye undervognsstumper, ny gearkasse og spjældhuse med meget mere. Trods det store arbejde i vinterens løb kørte vi næsten det halve af sæsonen inden der rigtig kom fart i bilen. Trods meget hård konkurrence lykkedes det os med stabilitet og hårdt arbejde at opnå en samlet 3 plads. Nok det største resultat indtil videre. Succes`en var dog ikke ovre med det, da Jens Winter Jr. Jesper Sylvest og jeg ( Karsten K. Hansen ) skulle køre 2,4 timers løb i 2000 Raceren. Jeg startede i bilen fra en 4 plads og kørte frem til en 1 plads efter 1 time og 20 minutters kørsel, hvorefter Jens overtog i 35 minutter og Jesper kørte de sidste 15 minutter af løbet. 1 pladsen generelt holdt hele vejen hjem så der gik lige et par dage inden vi fik armene ned igen.